Termeni si conditii

Accesul la informatiile de pe site

UNIVERSAL ROSCA IMPEX SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe web-site-ul www.camasisenfo.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral web-site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia, de a-l vinde/revinde sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei UNIVERSAL ROSCA IMPEX SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, neexclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a web-site-ului sau catre orice alta pagina, atata timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru UNIVERSAL ROSCA IMPEX sau oricaruia dintre partenerii nostri.

 

Comunicarea electronica

Cand vizitati www.camasisenfo.ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord cu toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic si satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent. Impreuna suntem de acord sa respectam intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni de utilizare”.

 

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.camasisenfo.ro – (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date) – reprezinta proprietatea UNIVERSAL ROSCA IMPEX si a partenerilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al UNIVERSAL ROSCA IMPEX a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

CONDITII DE RETURNARE

Odată ce comanda ajunge la tine, ai la dispoziție 15 de zile în care te poți decide dacă produsul este pe placul tău. Returnarea se face fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email universalrosca@yahoo.com. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Cheltuielile de transport generate de returnarea produselor care nu implica vina furnizorului se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, compania noastra va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 15 zile de la data primirii returului doar in contul bancar care apartine clientului.

Returnarea fara invocarea vreunui motiv se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid , la sediul nostru din Sos Chitilei nr 137 A sector 1 Bucuresti.

Important! Produsele returnate nu trebuie să prezinte indicii că au fost purtate și este necesar să aibă toate etichetele originale atașate.

De asemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original (cutie, etichete, folie de protectie – daca este cazul) nedeteriorat si sa nu prezinte urme de uzura.

 

Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.camasisenfo.ro pot face comentarii la adresa lui, a magazinelor prezentate, a promotiilor si produselor oferite de catre acestea, care pot fi publicate pe web-site dupa o aprobare prealabila. UNIVERSAL ROSCA IMPEX  isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe web-site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care poate tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

UNIVERSAL ROSCA IMPEX nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe web-site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
UNIVERSAL ROSCA IMPEX nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul www.camasisenfo.ro este gazduit de server-ele unei terte firme. Societatea UNIVERSAL ROSCA IMPEX nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.
UNIVERSAL ROSCA IMPEX nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.camasisenfo.ro. UNIVERSAL ROSCA IMPEX nu raspunde de continutul, calitatea sau natura web-site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.camasisenfo.ro. Pentru respectivele web-site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii acestora.

 

Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletter-ul distribuit de site-ul www.camasisenfo.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise sunt solicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea web-site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. UNIVERSAL ROSCA IMPEX si magazinele partenere detin toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.camasisenfo.ro, sau de informatiile prezentate pe acest web-site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a web-site-ului www.camasisenfo.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.